غذا در طبیعت: تجربیات نی نی سایتی ها – 19 ایده و نکته!
طبیعت گردی و کمپینگ بدون غذا که صفایی نداره! اما پخت و پز در دل طبیعت چالش های خاص خودش رو داره. یه سری به نی نی سایت زدیم و خلاصه تجربیات مادران و خانم های با سلیقه رو جمع آوری کردیم تا یه لیست کاربردی از ایده ها و نکات داشته باشیم.
این شما و این 19 تجربه ناب برای لذت بردن از غذا در طبیعت:
- ✔
باربیکیو همیشه جواب میده:
منقل و سیخ و گوشت، یه ترکیب کلاسیک و بی دردسر! - ✔
ساندویچ های از قبل آماده شده:
لقمه های نون و پنیر و سبزی، سوسیس بندری، الویه. . . یه عالمه تنوع داره! - ✔
املت آتیشی:
یه ماهیتابه و یه آتیش کوچیک، یه املت خوشمزه و گرم درست می کنه. - ✔
سیب زمینی کبابی:
سیب زمینی ها رو تو فویل بپیچید و بندازید تو آتیش. - ✔
ذرت کبابی:
ذرت ها رو هم میشه مستقیم روی آتیش کباب کرد. - ✔
آش رشته یا سوپ:
یه قابلمه کوچیک و مواد اولیه، یه غذای گرم و مقوی. - ✔
نیمرو با طعم دود:
یه تجربه نوستالژیک و خوشمزه! - ✔
چای آتیشی:
از اون لذت ها که هیچ جا نمیشه پیداش کرد! - ✔
دمنوش های گیاهی:
تو طبیعت کلی گیاه دارویی پیدا میشه که میشه باهاشون دمنوش درست کرد. - ✔
آب جوش و نودل:
سریع و سیر کننده، مخصوصا برای بچه ها. - ✔
میوه ها:
سیب، پرتقال، موز، خیار. . . یه میان وعده سالم و خوشمزه. - ✔
خشکبار:
آجیل و برگه زردآلو و انجیر خشک، انرژی مورد نیازتون رو تامین می کنه. - ✔
کنسروها:
کنسرو لوبیا، تن ماهی، خوراک بادمجان. . . یه گزینه سریع و آسون. - ✔
پاستا:
پختنش خیلی راحته و با هر سسی خوشمزه میشه. - ✔
سالاد:
یه سالاد ساده با کاهو و گوجه و خیار، یه غذای سبک و سالم. - ✔
پنیر و سبزی:
یه ترکیب ساده ولی پرطرفدار! - ✔
نان و خرما:
یه میان وعده مقوی و انرژی زا. - ✔
کباب کوبیده تابه ای:
موادش رو تو خونه آماده کنید و تو طبیعت تو تابه سرخ کنید. - ✔
جوجه کباب:
از شب قبل مرغ ها رو مزه دار کنید و تو طبیعت کباب کنید.

یادتون باشه قبل از رفتن به طبیعت، حتما وسایل مورد نیازتون رو چک کنید و لیست خریدتون رو کامل کنید.
همیشه یه کیسه زباله همراهتون داشته باشید و آشغال هاتون رو جمع کنید. طبیعت خونه ماست، پس باید ازش مراقبت کنیم!
از خوردن غذا در دل طبیعت لذت ببرید!
غذا در طبیعت: 19 تجربه ناب از نی نی سایت!
1. کباب کوبیده روی ذغال: رمز و رازهای خوشمزگی!
یکی از پرتکرارترین بحثها در نی نی سایت، کباب کوبیده در طبیعت بود. همه دنبال فرمول جادویی برای نریختن کباب از سیخ و طعم لذیذتر بودند. خیلیها تاکید داشتند که گوشت باید دوبار چرخ بشه و حتماً دنبه داشته باشه. یخ هم یه ترفند رایج بود که به گوشت اضافه میشد تا چسبندگی بیشتری پیدا کنه. یه کاربر میگفت پیاز رو باید آبش رو کامل بگیری و تفاله اش رو استفاده کنی. یکی دیگه پیشنهاد میداد کمی آرد نخودچی به گوشت اضافه بشه. مهمترین نکته هم داشتن یه منقل خوب و ذغال با کیفیت بود.
2. جوجه کباب زعفرانی: طعم بهشتی در دل طبیعت
بعد از کباب کوبیده، جوجه کباب زعفرانی محبوبترین غذای طبیعتگردی بین نی نی سایتیها بود. راز یه جوجه کباب خوشمزه، مرینیت کردن درست و حسابی بود. آب پیاز، زعفران، روغن زیتون، آبلیمو و ادویههای مختلف، پایههای اصلی مرینیت رو تشکیل میدادن. بعضیها پیشنهاد میدادن از ماست هم برای نرم کردن گوشت استفاده بشه. یه کاربر هم میگفت سس مایونز به جوجه کباب طعم فوق العاده ای میده!مهمترین نکته این بود که جوجه کباب حداقل چند ساعت تو مواد بمونه تا طعم بگیره. و البته آتیش ملایم برای پختن یکنواخت جوجه کباب ضروری بود.
3. املت آتشی: یه صبحانه ساده و خوشمزه
املت یکی از آسونترین و سریعترین گزینهها برای صبحانه در طبیعته که خیلی از نی نی سایتیها بهش اشاره کردن. یه املت ساده با گوجه، پیاز و تخم مرغ میتونه حسابی انرژیبخش باشه. مهمترین نکته اینه که یه تابه مناسب داشته باشید که نسوزه. بعضیها هم پیشنهاد میدادن به املت قارچ، فلفل دلمه یا سوسیس اضافه بشه. یه کاربر هم میگفت کمی رب گوجه فرنگی به املت رنگ و طعم بهتری میده. و البته نون تازه برای خوردن املت ضروریه!املت روی آتیش یه طعم خاص و دودی داره که خیلیها عاشقش هستن.
4. سیب زمینی آتشی: یه میان وعده دلچسب
سیب زمینی آتشی هم یه گزینه محبوب دیگه بین نی نی سایتیها بود، مخصوصا برای میان وعده. سیب زمینی رو میتونید توی فویل بپیچید و مستقیم روی آتیش بذارید. یا اینکه سیب زمینیها رو حلقه حلقه کنید و روی توری کباب پز بذارید. مهمترین نکته اینه که سیب زمینیها کاملا پخته بشن. بعد از پختن میتونید روشون نمک، فلفل، آویشن یا هر ادویه دیگهای که دوست دارید بپاشید. بعضیها هم پیشنهاد میدادن پنیر پیتزا رو روی سیب زمینیها بریزن و بذارن آب بشه. سیب زمینی آتشی یه میان وعده ساده، خوشمزه و سیر کننده است.
5. آش رشته: یه غذای گرم برای فصل سرد
آش رشته هم یه گزینه عالی برای فصلهای سرد سال بود که خیلی از نی نی سایتیها از تجربهشون گفتن. پختن آش رشته تو طبیعت یه کم زمانبره ولی ارزشش رو داره. مهمترین نکته اینه که همه مواد اولیه رو از قبل آماده کنید. حبوبات، سبزی آش، رشته آش و کشک از اجزای اصلی آش رشته هستن. بعضیها هم پیشنهاد میدادن پیاز داغ و سیر داغ فراوون به آش اضافه بشه. و البته نعنا داغ هم برای تزیین و طعم بهتر آش ضروریه. خوردن یه کاسه آش رشته داغ تو هوای سرد طبیعت، حسابی میچسبه.
6. چای آتشی: یه نوشیدنی گرم و آرامشبخش
بعد از یه غذای خوشمزه، چای آتشی یه نوشیدنی ضروری برای نی نی سایتیها بود. یه کتری یا قوری فلزی، آب و چای خشک کافیه برای درست کردن یه چای آتشی خوشمزه. مهمترین نکته اینه که آتیش خیلی تند نباشه تا چای نسوزه. بعضیها هم پیشنهاد میدادن به چای هل، دارچین یا زنجبیل اضافه بشه. یه کاربر هم میگفت چای آتیشی رو با نبات یا خرما میل کنید. نوشیدن چای آتشی تو طبیعت، یه حس آرامش خاصی داره. و البته یه بهونه خوب برای گپ و گفت با خانواده و دوستان.
7. نیمرو در طبیعت: یه صبحانه سریع و انرژی بخش
خیلی ها از تهیه نیمرو در طبیعت گفتن. ساده ترین روش برای یک صبحانه سریع و سیر کننده. کافیه کمی روغن در تابه بریزید و تخم مرغ ها را بشکنید. میتوانید کمی نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید. برخی هم پیشنهاد می دهند کمی سبزی خشک معطر هم به آن بزنید. خوردن نیمرو با نان تازه لذت بخش است. همراه آن میتوانید چای آتشی هم میل کنید. یک صبحانه ساده و خوشمزه در دل طبیعت.
8. بلال کبابی: یک میان وعده خوشمزه
بلال کبابی از جمله تنقلات پر طرفدار در سفر های طبیعت گردی است. بلال ها را میتوانید به صورت درسته یا حلقه شده کباب کنید. قبل از کباب کردن میتوانید کمی کره و نمک روی آن بمالید. بعضی ها هم پیشنهاد می دهند بعد از کباب شدن آبلیمو به آن اضافه کنید. برای کباب کردن از توری فلزی استفاده کنید. مراقب باشید بلال ها نسوزند. یک میان وعده سالم و خوشمزه.
9. هات داگ آتشی: یک غذای سریع و پرطرفدار
هات داگ آتشی یک گزینه سریع و آسان برای غذا در طبیعت است. هات داگ ها را میتوانید روی آتش یا روی توری کباب کنید. میتوانید آنها را داخل نان با سس میل کنید. برخی پیشنهاد می دهند پیاز و خیارشور هم به آن اضافه کنید. یک غذای پرطرفدار بین بچه ها و بزرگترها. آماده کردن آن زمان زیادی نمی برد. یک گزینه عالی برای پیک نیک های خانوادگی.
10. ذرت مکزیکی آتشی: طعمی متفاوت و لذیذ
ذرت مکزیکی آتشی هم یکی از گزینه های خوشمزه و پرطرفدار در طبیعت است. ابتدا ذرت ها را آبپز کنید. سپس آنها را با کمی کره، قارچ، فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا مخلوط کنید. مخلوط را داخل فویل بپیچید و روی آتش قرار دهید. بعد از آب شدن پنیر، ذرت مکزیکی شما آماده است. میتوانید از سس مایونز و آویشن هم برای طعم دهی بیشتر استفاده کنید. یک میان وعده گرم و خوشمزه برای فصل سرما.
11. پخت نان روی ساج: یک تجربه اصیل و لذت بخش
پخت نان روی ساج یک تجربه بسیار لذت بخش و اصیل است که بسیاری از نی نی سایتی ها از آن یاد کرده اند. برای این کار به یک ساج فلزی و آتش هیزمی نیاز دارید. خمیر نان را از قبل آماده کنید و روی ساج پهن کنید. مراقب باشید نان نسوزد. نان تازه و گرمی که روی ساج پخته می شود طعم فوق العاده ای دارد. میتوانید آن را با کره و عسل یا پنیر محلی میل کنید. یک صبحانه یا عصرانه دلچسب و به یاد ماندنی.
12. سوپ جو: یک غذای مقوی و سیر کننده
سوپ جو یک گزینه عالی برای غذا در طبیعت به ویژه در فصل های سرد سال است. برای تهیه سوپ جو به جو پرک، سبزیجات، مرغ یا گوشت و ادویه جات نیاز دارید. همه مواد را داخل یک دیگ بریزید و روی آتش قرار دهید. بعد از پختن مواد، سوپ شما آماده است. میتوانید کمی آبلیمو یا جعفری تازه هم به آن اضافه کنید. سوپ جو یک غذای مقوی، سیر کننده و گرمابخش است. یک انتخاب مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن در طبیعت.
13. کباب تابه ای در طبیعت: یک غذای آسان و خوشمزه
کباب تابه ای هم یک گزینه خوب و سریع برای غذا در طبیعت است. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید. مخلوط را در تابه پهن کنید و روی آتش قرار دهید. بعد از پختن یک طرف کباب، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. کباب تابه ای را میتوانید با نان، برنج یا سیب زمینی سرخ کرده میل کنید. یک غذای ساده و خوشمزه برای سفر های طبیعت گردی. به سرعت آماده می شود و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد.
14. دمی گوجه: یک غذای گیاهی و خوش طعم
دمی گوجه یک غذای گیاهی و بسیار خوش طعم است که میتوانید به راحتی در طبیعت تهیه کنید. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، پیاز داغ، روغن و ادویه جات را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در دیگ بریزید و روی آتش قرار دهید. بعد از دم کشیدن برنج، دمی گوجه شما آماده است. میتوانید آن را با ترشی، ماست یا سالاد میل کنید. یک غذای ساده، سالم و اقتصادی برای سفر. مناسب برای گیاهخواران و افرادی که به دنبال یک وعده غذایی سبک هستند. برای تهیه سس سالاد میتوانید از روغن زیتون، آبلیمو، سرکه بالزامیک، ماست یا سس مایونز استفاده کنید. همیشه مقداری سبزیجات و میوه همراه داشته باشید تا بتوانید یک سالاد سریع و خوشمزه تهیه کنید.
16. پخت املت سبزیجات: یک گزینه سالم و خوشمزه برای گیاهخواران
املت سبزیجات یک گزینه عالی برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال یک وعده غذایی سالم و خوشمزه هستند. تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و ادویه جات دلخواه مخلوط کنید. سپس سبزیجات خرد شده مانند گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز، قارچ و اسفناج را به آن اضافه کنید. مخلوط را در تابه بریزید و روی آتش قرار دهید. بعد از پختن یک طرف املت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. املت سبزیجات را میتوانید با نان، سالاد یا ترشی میل کنید. یک صبحانه، ناهار یا شام سبک و مغذی.
17. ماهی کبابی: یک غذای لذیذ و مغذی در طبیعت
ماهی کبابی یک غذای بسیار لذیذ و مغذی است که میتوانید به راحتی در طبیعت تهیه کنید. ماهی را تمیز کنید و شکم آن را خالی کنید. روی ماهی نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون بمالید. ماهی را داخل توری کباب قرار دهید و روی آتش کباب کنید. مراقب باشید ماهی نسوزد. ماهی کبابی را میتوانید با برنج، سبزیجات یا سالاد میل کنید. یک منبع عالی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا 3.
18. سیب زمینی تنوری در دل آتش: روشی ساده و خوشمزه
سیب زمینی تنوری در دل آتش، ساده ترین روش برای پخت سیب زمینی در طبیعت است. سیب زمینی ها را بدون پوست گرفتن در فویل آلومینیومی بپیچید. آنها را در دل آتش قرار دهید و صبر کنید تا کاملا پخته شوند. بعد از پختن، فویل را باز کنید و سیب زمینی ها را با نمک، فلفل و کمی کره میل کنید. طعم دودی سیب زمینی تنوری بسیار دلچسب است. یک میان وعده ساده، ارزان و سیر کننده. مراقب باشید سیب زمینی ها بیش از حد در آتش نمانند و نسوزند.
19. درست کردن پاپ کورن روی آتش: یک سرگرمی و خوراکی خوشمزه
درست کردن پاپ کورن روی آتش یک سرگرمی جالب و یک خوراکی خوشمزه برای طبیعت گردی است. به یک قابلمه یا دیگ کوچک با درب محکم نیاز دارید. کمی روغن در قابلمه بریزید و روی آتش قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، مقداری ذرت پاپ کورن به آن اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. صبر کنید تا ذرت ها شروع به ترکیدن کنند. وقتی صدای ترکیدن ذرت ها متوقف شد، قابلمه را از روی آتش بردارید و پاپ کورن ها را با نمک یا ادویه های دلخواه میل کنید. یک سرگرمی و خوراکی لذت بخش برای کودکان و بزرگسالان.







یک بار توی طبیعت تصمیم گرفتیم نودل درست کنیم ولی فراموش کردیم قاشق ببریم. با شاخه های کوچک درختان چوبی درست کردیم که به شکل قاشق بود و کلی خنده داشتیم. حالا همیشه سه چهار تا قاشق فلزی تو کوله پشتی می گذارم.
می دونستید موقع درست کردن ذرت کبابی اگر قبلش کمی عسل روی ذرت بمالید طعمش خیلی جالب می شه؟ البته باید مراقب بود نسوزه.
یه سوال دارم، برای اینکه سیخ های کباب تو طبیعت نسوزن یا خم نشن چه کار می کنین؟ من یه بار کلی سیخ خراب کردم چون زیادی روی آتش موندن.
سال پیش یه بار چای آتشی درست کردیم که دود خیلی زیادی داشت و همه سرفه می کردند. بعد فهمیدیم چوب های مرطوب استفاده کرده بودیم. حالا فقط از چوب های خشک استفاده می کنم. نکته دیگر این که یه قوری فلزی کوچک که دسته اش نسوزه خیلی به کار میاد.
بچه ها معمولا از خوردن نیمرو در طبیعت استقبال می کنند ولی من دیده ام اگر کمی پنیر رنده شده موقع پختن رویش بریزین دیوانه اش می شوند. شما هم این تجربه را داشته اید؟
یه بار سیب زمینی ها را داخل خاکستر گرم گذاشتیم که خیلی خوب پخته شدند. مزه خاصی داشت که توی خانه درست نمی شه. کسی این روش را امتحان کرده؟
حالا که فکر می کنم درباره غذاهای طبیعتی چقدر حرف ها هست. مثلا کسی راز خاصی برای خوشمزه تر شدن جوجه کباب سراغ دارد؟ من شکر قهوه ای را امتحان کردم که طعم جالبی داد.